FAQ

Autosvar

Hvis du har en DIR mail konto, så er her en kort beskrivelse af hvordan man sætter op autosvar på din mail konto.

  1. Navigeret til http://selfcare.dir.dk/
  2. Logind med din e-mail adresse og adgangskode som du har fået i oprettelses mailen
  3. Klik på linket "Vedligehold din mail konto".
  4. Klik på "Rette autosvar".
  5. Indtast "Subject", "Autosvar tekst" og set flueben ved "Autosvar".

Hvis du vil stoppe autosvar funktionen slår du bare fluebenene fra ved "Autosvar"

 

GoMINIsite | Kongevejen 400 D | 2840 Holte | Tlf.: 70 22 52 12 | support@gominisite.dk