Hvordan logger jeg ind på mit GoMINIsite?

For at logge ind på dit GoMINIsite skal du blot taste dig ind på www.gominisite.dk.
I venstre side er der et login-felt, hvor du skriver dit hjemmesidenavn og din adgangskode.
Hedder dit GoMINIsite eksempelvis Ottosmad.minisite.dk, vil dit hjemmesidenavn være "Ottosmad".
Din adgangskode vælger du selv, når du opretter dit GoMINIsite.
Vær opmærksom på at login-felterne skelner mellem store og små bogstaver (case sensitive).