Jeg kan ikke logge ind – hvad gør jeg?

Det er vigtigt, at du husker dit brugernavn og din adgangskode, samt hvilken e-mailadresse du brugte ved oprettelsen af dit GoMINIsite.
Det er derfor en god ide at gemme de mails, du modtager fra GoMINIsite.

Dit brugernavn er altid dit hjemmesidenavn. Hedder din hjemmeside eksempelvis Ottosmad.minisite.dk vil dit brugernavn være "Ottosmad".
Du skal huske at login-feltet er følsomt over for store og små bogstaver (Case sensitive).

Din adgangskode har du modtaget via e-mail, da du oprettede dit GoMINIsite.
Har du undervejs ændret din adgangskode har du ligeledes modtaget en e-mail som bekræftelse deraf.

Skulle du undervejs have ændret dit hjemmesidenavn, vil din adgangskode også blive ændret og tilsendt på en e-mail.
Skulle du alligevel have mistet de e-mails du har fået fremsendt, kan du få fremsendt en ny adgangskode ved at
  1. klikke ind på http://www.gominisite.dk/Log-ind
  2. klikke på "Jeg har glemt min adgangskode"
  3. indtaste hjemmesidenavn og e-mailadresse og
  4. klikke på "Send"