Jeg har allerede et domæne – Hvad gør jeg?

Log ind på dit GoMINIsite på www.gominisite.dk.
Er du i tvivl om hvordan du logger ind?  Klik her

Når du er logget ind i dit GoMINIsite, vil du være i administratordelen.
I administratormenuen skal du nu klikke på menupunktet "Avanceret".
Her klikker du på "Tilknyt et domænenavn til dit GoMINIsite".
I næste vindue klikker du på "Jeg har allerede et domæne".

I næste vindue skal du vælge, om du vil flytte domænet til vores servere eller om du blot ønsker en pegning (IP-adresse). Vi har derfor delt denne FAQ op i 2 dele.

Klik her, hvis du vil flytte domænet

Klik her, hvis du vil 'pege' domænet