Tekstformatering

Spørgsmål : Hvilken skrifttype og størrelse bruger GoMINIsite som standard?

Svar: Når du første gang tager et test-element i brug, vil skrifttypen være sat til Tahoma 11px.
Skrifttypen Tahoma blev i sin tid udviklet til distribution med Windows 95. Siden da har den været karakteriseret som en af de fonte, der er "web sikker".
Man kan altså være rimelig sikker på, at teksten bliver set af brugeren på samme måde, som du ser den, når du laver din hjemmeside.
Siden 2007 har fonten også været indbygget i Mac OS/X.

Spørgsmål : Kan jeg sætte min skifttype op generelt for siden?

Svar: Man kan ikke sætte en slags skrifttype til at gælde på hele siden.
Fonten står som standart til Tahoma 11px - hvilket vil være gældende på alle sider, indtil du som bruger ændrer det.

Spørgsmål : Hvad størrelse har H1, H2 og H3?

Svar
: Fælles for dem alle er, at de er afhængige af den skrifttype, du vælger/har valgt.
Man kan i teksteditoren vælge at tilføje attributter som f.eks. Fed og Kursiv.
Størrelsen er henholdsvis 16px, 14px og 12px.
Størrelsen på disse H-tags kan ikke ændres.