Sådan flytter du dit domæne til GoMINIsite

Har du allerede dit eget domæne hos en anden udbyder men ønsker at GoMINIsite fremover skal administrere dit domæne, så skal du gøre følgende (også kaldet en Redelegering)

VIGTIGT før du flytter dit domæne! – Du skal huske, at når du flytter dit domæne, så har det typisk også betydning for de e-mailkonti, du har tilknyttet til domænet.

Ønsker du at oprette nye e-mailkonti til dit domæne, når det er flyttet til GoMINIsite, så kan du bestillle dette her
Ønsker du ikke at flytte dit domæne til GoMINIsite, men i stedet få den nuværende placering til at pege på din nye GoMINIsite hjemmeside, så klik her

Vejledning til at flytte dit domæne til GoMINIsite:

Først skal du logge ind som administrator på din GoMINIsite-hjemmeside  (åbn et nyt vindue, hvor brugeren kan logge sig på sin GoMINIsite-hjemmside)

Klik på fanen [Avanceret]
Klik på knappen [Tilknyt nyt domæne]
Klik på knappen [Flyt domæne]

Vi har indtastet www. for dig, så nu skal du bare indtaste dit domænenavn, eksempel: ”ditdomænenavn” og vælg endelse i dropdown menuen [DK, COM…]

Klik på knappen [Søg]

Er domænet, du har indtastet, ledigt, kan du ikke flytte det til GoMINIsite, da du ikke kan flytte noget, du ikke har købt.  Ønsker du at købe domænet, så klik her.

Er domænet optaget, så vil du se teksten ”ditdomænenavn” er optaget. Er dit domæne ledigt, skal du bare klikke på knappen [Videre]".

Du bliver nu ledt til en betalingsoversigt – hvor du skal klikke på knappen [Bestil]

Du skal blot vælge, hvilke korttype du ønsker at benytte, udfylde de felter du ser, samt huske at godkende betalingsbetingelserne og afslutte ved at klikke på knappen [Køb]

Du får nu et "popup-vindue" på din skærm med selve kreditkortbetalingen.
Har du slået popup-blokering til, bør dette slås fra midlertidigt og du kan klikke på [Klik her, hvis betalingsvinduet ikke åbner]

Kontrollér at oplysningerne i betalingsvinduet er korrekte.
Udfyld kreditkortinformationerne og klik på knappen [Send bestilling]
Du kan nu klikke på [Vis kvittering] og du vil derefter blive navigeret tilbage til hovedvinduet.

Flytningen af domænet(redelegering) er nu igangsat.

Der kan derefter gå op til 5 arbejdsdage, før domænet virker og peger på dit GoMINIsite.

Hvad koster det at flytte sit domæne til GoMINIsite?

At redelegere dit domænenavn over til GoMINIsite koster dig kun 186,25 med moms. Dette er en engangsomkostning, fremover betaler du alene for dit domæne.

Afhængig af din GoMINIsite-licenstype, har du mulighed for egen domænetilknytning inklusiv i dit abonnement. Har du ikke din licens (typisk vores mindste licenspakker), så betaler du kun 10 kroner/måned før moms for at kunne tilknytte dit eget domæne.