HJÆLP!!! – teksteditoren driller!

Desværre kan man komme ud for at online teksteditorer nogle gange driller, når man skriver i dem. Der findes som oftest nogle måder man kan afhjælpe dette på:

1.
Undgå at kopiere tekst direkte fra Word eller andet tekstbehandlingsprogram direkte ind i teksteditoren. Kopier i stedet teksten ind i Notesblok/Text edit først og derefter over i teksteditoren i GoMINIsite.

PC: Benyt programmet Notesblok. Det findes under programmer/tilbehør
Mac: Benyt programmet Text edit.

2.
Er der stadig noget formatering af teksten som driller, kan man markere teksten og benytte knappen ’Fjern formatering’

3.

Sidste mulighed kan være rigtig nyttig. Kan man f.eks. ikke slippe af med et H-tag eller anden formatering, som ikke skal være der:

Illustration 1

Illustration 2

Illustration 3

Illustration 4

Illustration 5