Tilknyt Google Analytics til dit GoMINIsite

For at kunne bruge Google Analytics skal du have en Google-konto. Det kan du blandt andet få ved at oprette en Gmail-konto.

Når du har oprettet kontoen, skal du klikke her for at komme til Google Analytics. Der logger du ind med dine gmail-informationer.

Derinde skal du gøre følgende:
  1. klik "Tilmeld dig nu"
  2. skriv din GoMINIsite-internetadresse (enten hjemmesidenavn.gominisite.dk eller dit domænenavn)
  3. skriv et kontonavn. Kan være GoMINIsite
  4. vælg land
  5. vælg tidszone
  6. klik "Fortsæt"
  7. indtast navn, efternavn, telefonnummer og land eller område
  8. gennemlæs og godkend betingelserne
  9. klik "Opret ny konto"
Efter du har gjort det, så har Google oprettet din konto og har generet en unik nøgle til dig. Den nøgle skal du nu indsætte i GoMINIsite. Nøglen hedder noget med:

UA-xxxxxxx-x

Du indsætter nøglen på din GoMINIsite-hjemmeside under

[Avanceret] -> [Google] -> [Google analytics]

Når du har indsat nøglen, så kan der gå op til 24 timer før Google Analytics begynder at registrere og vise data fra dit GoMINIsite.

God fornøjelse!