FAQ

Min prøveperiode udløber, og jeg vil gerne forlænge - hvad gør jeg?

Når du er logget ind som administrator, går du til ”Min Konto”.
Derefter klikker du på ”Abonnement”.
Følg nu guiden for forlængelse af abonnement.

Min prøveperiode er udløbet, og jeg vil gerne forlænge - hvad gør jeg?

Igen skal du logge ind som administrator på din hjemmeside. Du vil nu blive sendt direkte til betalingssiden, hvor du kan forlænge dit abonnement.

GoMINIsite | Kongevejen 400 D | 2840 Holte | Tlf.: 70 22 52 12 | support@gominisite.dk