Hvordan sætter jeg link på tekst?

Når du befinder dig i teksteditoren, markérer du den del af teksten, du vil have skal være dit link.
Lad os sige, at din markerede tekst er ”Klik her for mere information”.
I teksteditorens ”menu” er der et lille ikon, der forestiller jordkloden med en lille kæde under.
Tryk på denne og der kommer et lille vindue frem.
I dette vindue kan du nu bestemme, om linket skal være internt eller om du vil linke til en ekstern side.

Hvis du vil linke internt, kan du vælge ud fra alle dine eksisterende sider via dropdown (”Link til en af dine sider på MINIsite” -feltet)
Hvis du vil linke eksternt taster du blot url’en ind (”URL” -feltet)
Klik derefter på knappen ”OK”.
”Klik her for mere information” har nu fået en understregning, hvilket betyder at teksten er et link.