Få flere dimensioner på dit lagerantal

Det er nu blevet muligt at lave et lagerantal med flere dimensioner.

Det betyder, at sælger du f.eks. et sæt regntøj i flere farver og størrelser, kan du taste hvor mange sæt regntøj, du har i de forskellige farver og størrelser. Det betyder, at kunden ikke kan bestille en kombination, du ikke har på lager.

Sådan gør du:

1.
Opret varen og giv den et unikt varenummer.

2.
Tilføj varedetaljerne ’farve’ og ’størrelse’.
(Vær opmærksom på at der skal flueben i ’Skal udfyldes’ på begge varedetaljer)

3.
Sæt flueben ved ’Differentier lager efter denne detalje’ ved begge varedetaljer
(Vær opmærksom på at har du oprettet denne vare flere steder på din hjemmeside, vil du nu overskrive de andres varelagerbeholdning, hvilket du bliver bedt om at bekræfte i et popupvindue.)

4.
Dit lagerantal er nu ændret til en knap, som du skal klikke på

5.
Nu har du mulighed for at taste præcis hvor mange sæt regntøj, du har i hver farve og størrelse.
(Taster du ikke noget indsættes automatisk uendelighedstegnet. Har du ikke varen på lager, tastes 0)
Klik Luk og din varebeholdning er opdateret.

7.
Forsøger kunden nu at købe en kombination der ikke er på lager, vil kunden blive gjort opmærksom på, at varen ikke kan lægges i indkøbskurven.

Denne funktion kan bruges på mange forskellige måder og typer varer. Der kan tilføjes op til 4 dimensioner pr. vare.