Teamviewer supportprogram

Her finder du et program, der gør vores support-arbejde nemmere og gør support-processen hurtigere i sidste ende for dig.

Det du skal gøre, når du har en supporter i røret er at klikke på linket til højre og downloade programmet og installere det.

Herefter skal du oplyse det ID-nummer og den adgangskode, du får tildelt til den supporter, du taler med.

Vi kan på den måde få en chance for at kigge dig over skulderen og endda også overtage styringen af din computer, indtil problemet er løst.

Programmet er gratis og du kan roligt installere og afinstallere det igen.
Tryk her for at downloade programmet til windows styresystem
Tryk her for at downloade programmet til Mac OS