Sådan tilføjer du en tekst til et billede i et fotoalbum

Når du har uploadet billeder til dit fotoalbum, kan du vælge at ’indsætte flere billeder på en gang’. Vælger du dette, får du, når billederne er uploadet, mulighed for at skrive en tekst til dem med det samme.

Alternativt kan du, når du er logget ind som administrator, klikke på det enkelte billede og klikke på knappen i venstre hjørne ’rediger tekst’.