Hvordan køber jeg mit domæne?

Log ind på dit GoMINIsite på www.gominisite.dk.
Er du i tvivl om, hvordan du logger ind?  Klik her

Når du er logget ind i GoMINIsite, vil befinder du dig i administratordelen.
I administratormenuen skal du nu klikke på menupunktet "Avanceret"
Her klikker du  på "Tilknyt et domænenavn til dit GoMINIsite"
I næste vindue klikker du på "Søg og køb nyt domæne"

I vinduet efter skal du vælge det domæne, du ønsker at købe. Der skal ikke tastes www.
Nu søger systemet og under "status", vil du kunne se, om domænet er ledigt.

Hvis det er ledigt, sætter du markering i radioknappen ud for dit valgte domæne og klikker på knappen "Videre".

Du kommer nu til en betalingsoversigt. Klik nu på knappen "Videre".
Her skal du vælge, hvilken korttype du ønsker at benytte.
Udfyld felterne i næste vindue (husk at godkende betalingsbetingelser) og klik "Køb".

Der bliver nu aktiveret et "popup" vindue med selve kreditkortbetalingen.
Har du slået popupblokering til, bør dette slås fra midlertidigt og du kan klikke på "Klik her hvis betalingsvinduet ikke åbner".

Kontroller at oplysningerne i betalingsvinduet er korrekte.
Udfyld kreditkortinformationerne og klik "Send bestilling".
Du kan nu klikke på "Vis kvittering" og du vil derefter blive navigeret tilbage til hovedvinduet.

Bestillingen af domænet er nu gennemført.
Der kan derefter gå op til 3 arbejdsdage før domænet virker og peger på dit GoMINIsite.