Bestil din egen e-mail adresse her

Sådan bestiller du dine e-mail adresser:

• Skriv navnet/navne på de e-mail adresser du gerne vil bestille.
  • Dernæst skal du vælge [Antal] svarende til antal e-mail konti du bestiller
  • Når du er klar til at bestille klikker du på knappen [Bestil] og dernæst [Gå til din indkøbskurv]
  • Her udfylder du alle oplysninger og gennemføre bestillingen.
  • Du får automatisk en kopi af din bestilling i din mail boks.
Vi glæder os til at levere dine nye e-mail konti.
Bestilling af e-mail adresse(r) tillægges en oprettelsesafgift Pris: 0,00 DKK
Varenr.: 1000
Hvad koster en e-mail konto hos os?

Hos os betaler du 99 kroner i oprettelse for en e-mail konto og 10 kroner/måned for din e-mail. Det vli sige første år kun koster dig

Oprettelse             99 kroner/engangsudgift pr. maiil konto
Årsabonnement   120 kroner/år

Andet år betaler du kun

Årsabonnement   120 kroner/år

Beløbet betales fra oprettelsesdatoen og 12 måneder frem

Alle priser er før moms
Mail konto 1:  *
Mail konto 2:
Mail konto 3:
Mail konto 4:
Mail konto 5:
Professionel SPAM filter, så du undgår SPAM Pris: 995,00 DKK
Ønsker du at bekæmpe SPAM - så skal du vælge at tilkøbe et professionelt SPAM filter. Vi har sikret dig en løsning til kun 995 kroner/år før moms. Et spamfilter dækker alle emailadresser på samme domænenavn.